MET AUTISME OF FAALANGST RIJEXAMEN DOEN? DAT KAN MET DE SPECIALE RIJLESSEN VAN RIJSCHOOL APOLLO 95

Met autisme of faalangst rijexamen doen is niet makkelijk. Nog meer dan anders is een goede voorbereiding cruciaal als je met autisme of faalangst jouw rijbewijs wilt halen. Rijschool Apollo 95 brengt structuur en rust in de voorbereiding.

Rijles met faalangst; onze aanpak

De oorzaken van faalangst zijn heel divers, daarom gaan wij altijd eerst in gesprek om meer te weten over de achtergronden van de faalangst die bij jou een rol spelen. Als we dit weten passen we de voorbereiding en structuur van de rijlessen aan op jouw triggers. In veel gevallen is het aanbrengen van deze structuur een goede aanpak om je te helpen om jouw faalangst tijdens de rijles weg te werken.

Rijbewijs halen met autisme

Ook wanneer je autisme hebt is het aanbrengen van een vaste structuur en vaste werkwijze belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat je je maximaal kunt concentreren en niet onnodig geprikkeld wordt. Vanuit die rust leren we je om beter in te spelen op de onverwachte situaties die in het verkeer voor kunnen komen. We hebben met onze aanpak al veel mensen met autisme hun rijbewijs kunnen laten halen.

Het rijexamen met faalangst en autisme

Het rijexamen is voor iedereen spannend, maar voor mensen met faalangst en autisme komt daar de spanning van een nieuwe omgeving en andere persoon naast hen in de auto bij. Door onze ervaring hebben wij afspraken met het CBR, zodat wij een aangepast autisme- of faalangst rijexamen voor je aan kunnen vragen. Voor dit examen gelden dezelfde tijd en dezelfde toetscriteria, maar door een langere voorbereiding en time-out krijg je de gelegenheid om aan de omstandigheden te wennen en jouw structuur zo in te richten dat je zo optimaal mogelijk examen kunt doen met faalangst of autisme.

Uiteraard moeten we er zeker van zijn dat jij je tijdens de rijlessen op jouw gemak voelt. Daarom is de eerste proefles gratis, zonder verplichtingen.

Wil jij op voor het autisme of faalangst rijexamen? Aarzel niet en neem contact op!

Als je het contactformulier invult of ons belt op telefoonnummer 085-8086803. gaan we graag in gesprek over hoe we jouw eerste rijles zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Als het voor jou goed voelt kunnen we daarna de gratis proefles inplannen.

Roemer Visscherstraat 32,
1321CA Almere

085-8086803
rsapollo95@gmail.com
KVK 39087823

Openingstijden

Maandag         
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
Gesloten

©2023. Rijschool Apollo 95 All Rights Reserved

× Hoe kan ik je helpen?