AUTOMAAT RIJBEWIJS HALEN? SCHAKEL DAN DIRECT MET RIJSCHOOL APOLLO 95!

In Almere of ’t Gooi jouw automaat rijbewijs halen? Wellicht zelfs met een spoedcursus voor je rijbewijs in een automaat? Dat kan uiteraard veilig en snel bij Rijschool Apollo 95. Wij leggen je onze voordelen en de voordelen van een rijbewijs in een automaat halen uit.

De voordelen van het automaat rijbewijs halen

Het grote verschil tussen een automaat en een schakel auto is dat je in een automaat niet hoeft te schakelen. Daarmee hoef je dus maar twee pedalen (gaspedaal en rempedaal) te bedienen in plaats van drie.Ook hoef je de rechterhand niet voor het schakelen te gebruiken. Daarmee is het automaat rijbewijs bij uitstek geschikt voor mensen die graag het overzicht bewaren en niet te veel handelingen willen verrichten tijdens het rijden.

Ook is het rijden in een automaat rustiger en kun je in een file makkelijker meerijden. De auto begint namelijk al te rollen zodra je de rem loslaat. Ook kun je weer makkelijk afremmen zonder schakelen. Tot slot heb je voor een automaat rijbewijs vaak minder lessen nodig.

Naast al deze voordelen moet je rekening houden met één beperking. Met een schakel rijbewijs mag je wel een automaat rijden, maar met een automaat rijbewijs mag je geen schakelauto rijden.

Hoe kun je jouw rijbewijs automaat halen bij Apollo 95?

Net als bij de schakel rijles werken we met onze instructiekaart en het Apollo 95 praktijk begeleiding boekje. Zo kun je jouw vorderingen volgen en jezelf steeds voorbereiden op de volgende rijles. Daarnaast evalueren wij uiteraard elke les in de laatste 5 tot 10 minuten. Op basis van deze evaluatie plannen wij direct de inhoud van de volgende les.
Verder bieden wij de spoedcursus automaat rijbewijs en les je met een vaste instructeur. Ook krijg je hier van ons de eerste proefles gratis, zodat je zelf ons motto: ‘veilig rijden, Apollo rijden’ kunt ervaren zonder verplichtingen.

Veilig en voordelig jouw automaat rijbewijs halen? Neem direct contact op!

Dankzij onze korte wachttijden kun je snel beginnen met jouw automaat rijbewijs halen. Als je het contactformulier invult of ons belt op nummer 085-8086803. plannen we direct jouw gratis proefles in.

Roemer Visscherstraat 32,
1321CA Almere

085-8086803
rsapollo95@gmail.com
KVK 39087823

Openingstijden

Maandag         
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
08:00-20:00
Gesloten

©2023. Rijschool Apollo 95 All Rights Reserved

× Hoe kan ik je helpen?